I dag smäller det! Då startar Wasa SK:s jubileumsturnering Hasselbacken Jubilee Tournament som också är SM i snabbschack. Här kommer viktig info till er spelare som anmält er. Det som gäller under lördagen är personlig avprickning på Hasselbacken mellan kl 9.30–10.30. Klockan 10.30 startar invigningen, och rond 1 börjar klockan 11.00.

Riskerar du att bli försenad, och inte hinner komma före klockan 10.30, skicka då ett SMS till 073-645 34 07. Som sagt, klockan 10.30 är deadline, och sedan sker lottningen.

Spelare som vill efteranmäla sig till turneringen, eller för vilka betalning inte finns registrerad i anmälningslistan, kan åtgärda saken fram till klockan 10.30 på plats på Hasselbacken. I detta fall tillkommer 100 kr i efteranmälningsavgift.  Ta med ett kvitto som bekräftar betalningen om du har betalat sent.

Betalningen på plats sker antingen kontant eller via swish.

Mer info:

Scandic Hasselbacken meddelar att det finns ett café som serverar dryck och tilltugg invid spellokalen, bakom den stora filmduken där lottningen presenteras. Observera att betalning endast kan ske med betalkort i caféet.